Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
/, menstruációs tölcsér/Miért jobb a mosható tisztasági betét az eldobható helyett?
  • intimtölcsér benyomós hajtogatási módszer

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha minden terméknek lenne egy egészséges alternatívája?

Szerencsére napjainkban, ha nem is minden fogyasztási cikknek, de a legtöbbnek már megtalálhatjuk azt a változatát, aminek a használata megfelel az egyéni igényeinknek. Ugyanez a helyzet mosható tisztasági betét esetében is, hiszen kiválóan alkalmazható a hagyományos típus helyett.

De miért is kellene lecserélni az előszeretettel alkalmazott eldobható betéteket?

Nos, ezt a kérdést hosszasan lehetne taglalni… Hiszen rengeteg negatívuma van azoknak a fajtáknak, amik bizonyára a te fürdőszobádban is szép számmal megtalálhatók. A mosható tisztasági betétekkel szemben az eldobhatók olyan vegyi anyagokat tartalmazhatnak, amik befolyásolhatják a hormonrendszerünk működését. Ennek következményeként az sincs kizárva, hogy káros hatással legyenek a szervezetünkre.

Bizonyára te sem szeretnéd megkockáztatni azt, hogy egy rendszeresen használt termék miatt betegség- vagy fertőzésveszélybe kerülj, éppen ezért számodra is ideális választás lehet a mosható tisztasági betét. Amennyiben a váltás mellett döntesz, akkor értelemszerűen a használt darabok mosása számodra is sok kérdést vet majd fel.

Mikor, hogyan és mivel lehet hatékonyan tisztítani a mosható tisztasági betéteket?

Természetesen minden alkalmazás után szükség van arra, hogy a mosható tisztasági betét egy alapos öblítésen essen át és bizonyos esetekben szükség lehet mosószappan vagy por állagú tisztítószer használatára is. A menstruációs időszak végén pedig érdemes mosógépben is átmosni őket, hogy minden szennyeződéstől megtisztulhassanak.

2018-11-24T13:55:02+00:00 2018. december 4.|Categories: menstruációs csésze, menstruációs tölcsér|Tags: , |