Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
/, intimtölcsér/Hasznos tudnivalók a mosható betétről

Manapság megfigyelhető a tendencia, hogy egészségügyi, illetve környezeti okok miatt egyre több nő érdeklődik az intimtölcsér és annak kiegészítésére szolgáló mosható betét iránt.

Érdekes módon a különböző higiéniai termékekre mintha sokszor elfelejtenék ráírni azt, hogy milyen vegyi anyagot tartalmaznak, ami korántsem elhanyagolható szempont azt tekintve, hogy ezek a termékek közvetlenül érintkeznek a bőrünkkel.

A korábbi kutatások bebizonyították, hogy az előszeretettel alkalmazott eldobható intimbetétekben olyan anyagok találhatók, amik kockázatot jelenthetnek a hormonháztartásunkra. Ezek alternatívájaként kerültek forgalomba a mosható betétek, amik már jóval egészségesebb megoldást biztosítanak a menstruációs folyadék felszívására.

Mivel többféle méretben kaphatók, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelő változatokat.

A mosható betétekkel kapcsolatban talán az érdekli leginkább a nőket, hogy milyen módon lehet tisztítani őket?

Nos, ez semmilyen különleges szert vagy technikát nem igényel, hiszen használat után a hideg vizes öblögetés általában csodákat művel. Ha egy-két makacs folt is éktelenkedik rajtuk, akkor érdemes mosószappannal is átdörzsölni, majd egy alapos öblítés után hagyni, hogy megszáradjanak.

A teljes higiénia érdekében a ciklus végén érdemes 30-40 fokon mosógépben is átmosni őket, így a következő alkalommal biztos, hogy fertőtlenítve kerülhetnek újra alkalmazásra. Összességében elmondható, hogy a mosható betét remek választásnak bizonyulnak mindenkinek, aki fontosnak tartja az egészséges és tudatos életvitelt a mindennapokban.

mosható betét

2018-11-24T13:45:53+00:00 2018. november 29.|Categories: intim kehely, intimtölcsér|Tags: , |