Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Gondtalan menstruáció hüvely kehellyel

Talán már nem teljesen ismeretlen számodra a hüvely kehely elnevezés, hiszen manapság egyre többet lehet hallani erről az új kivitelezésű termékről.

Ha belegondolsz, manapság évről évre megjelenik egy olyan innovatív eszköz, aminek a létezéséről addig csak álmodozhattunk, de aztán természetessé válik a használata. Ugyanez a helyzet a hüvely kehely megjelenésével kapcsolatban is. Hiszen sokáig egyetlen megoldásként a tampon, illetve az intimbetét állt a rendelkezésünkre.

Most azonban nem kell megelégednünk a hagyományos megoldásokkal, amennyiben nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeinket. Talán nem is gondolnád, hogy világszerte mennyi nőnek okoz problémát a menstruációs időszak. Ez igazolja azt a feltevést, hogy a tamponhasználat nem biztos, hogy a legideálisabb választás.

A hüvely kehely használatának rengeteg előnye van!

Ezeket hosszasan lehetne részletezni, de ami a legfontosabb, hogy ez a remek segédeszköz kellemes közérzetet biztosít számodra annak ellenére, hogy a ciklusod kellős közepén vagy.

Az alkalmazása rendkívül egyszerű és a felhelyezést követően szinte észre sem veszed, hogy a helyén van. Mivel enyhe vérzés esetén az is elegendő, ha csak 10-12 óra eltelte után folyamodsz a cseréhez.  Így nem kell óránként a WC-re rohangálnod, hogy állandóan leellenőrizd a toalettedet. A tapasztalatok alapján határozottan kijelenthető, hogy a hüvely kehely forradalmi változást hoz a nők életében!  Nagymértékben megkönnyíti számukra, hogy felesleges szenvedés nélkül átvészeljék a havi ciklus időtartamát.

2018-11-24T13:19:32+00:00 2018. november 24.|Categories: hüvely kehely|Tags: , |