Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Miért éri meg kipróbálni az intim kehelyt?

A nők életében örök kérdés, hogy tampon vagy betét használata mellett tegyék le a voksukat.

Az, hogy kinek melyik a legideálisabb választás, sok egyéni tényezőtől függ, például a menstruációs vérzés erősségétől vagy a ciklus időtartamától.

Ha nem vagy maradéktalanul megelégedve a nedvszívó termékek alkalmazásával, akkor itt az ideje, hogy megismerd az intim kehely nyújtotta előnyöket. A tampon vagy betét soha nem marad teljesen láthatatlan, hiszen valamelyik alkatrész szinte biztos, hogy felhívja magára a figyelmet. Ez főként a nyári időszakban jelent problémát, amikor a nők is szeretnék strandolással tölteni a szabadidejüket.

Ha a menstruációs vérzés ideje alatt eddig mindig lemondtál az élménydús fürdőzés örömeiről, akkor mindenképpen érdemes fontolóra venned a váltást.

Az intim kehely használata számos pozitívummal jár.

Ezt te is azonnal megtapasztalhatod, ha egyszer a tampon vagy betét helyett alkalmazod. Nem csak az miatt éri meg próbát tenned vele, mert aggodalmak nélkül tudsz strandolni, hanem azért is, mert egy természetes megoldást kínál a testből távozó folyadék összegyűjtésére.

Köztudott, hogy az allergén és rákkeltő alapanyagokból készülő termékek irritációt okozhatnak, súlyosabb esetben pedig visszafordíthatatlan egészségkárosodáshoz vezethetnek. Ezzel szemben az intim kehely használata teljesen biztonságos, hiszen minőségi forrásból származó, orvosi szilikonból kerül kialakításra.

Mivel lényegében egy újra felhasználható eszközről van szó, így a környezetre sem jelent akkora terhet, mint az eldobott tampon vagy betét.

2018-11-06T12:42:39+00:00 2018. november 16.|Categories: intim kehely|Tags: |