Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
/, intimtölcsér/Nők véleménye az intim tölcsér használatáról
  • hüvely tölcsér, minni hölgykehely intimtolcser 2. intimtölcsér

Az intim tölcsér elnevezésű segédeszköz hosszú és rögös utat járt be, míg végül a boltok polcaira kerülhetett, hogy aztán egyre nagyobb népszerűségre tegyen szert.

Annak idején a prototípusok vulkanizált gumiból készültek, amit felváltott egy sokkal puhább és kényelmesebben viselhető gumifajta.

A ma is használatos intim kehely 100% orvosi szilikonból készülnek, így szinte észrevehetetlen a hüvelyben való jelenléte.

Ha még csak most ismerkedsz az intim tölcsér izgalmas világával, akkor a legjobb helyen jársz!

Tájékoztató jellegű információkon túl érdemes tudnod arról is, hogy erről a segédeszközről hogyan vélekednek azok a nők, akik már használják. Az intim tölcsér egyik legnagyobb előnyének általában azt tartják, hogy nem kell állandóan bajlódni a cserével. A tölcsért elég csupán 12 óra elteltével kivenni.

Ez nagy segítséget nyújt akkor, ha egy hosszabb utazás vagy kirándulás miatt nincs lehetőség a mellékhelyiség rendszeres meglátogatására.

A másik pozitívum, amit sok nő megemlít, hogy közel sem kell annyi pénzt kiadni érte. Nem úgy, mint például a betétekért vagy a tamponokért, amiből több, mint egy tucatot elhasználnak egy átlagos menstruációs ciklus alatt. Mivel a tölcsér formájú eszközt egy alapos tisztítást követően újra és újra fel lehet használni, így lényegében csak egyszeri pénzráfordítást igényel a megvásárlása.

Az egyetlen negatívum a felhelyezést érinti, ugyanis sok nő egyetért azzal, hogy beletelt egy kis időbe, míg végül sikerült a hüvely megfelelő részébe tolni az intim segédeszközt.

2018-11-06T12:53:38+00:00 2018. november 12.|Categories: Felvilágosítás, intimtölcsér|Tags: |