Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Mosható betét a környezettudatosság jegyében

Gondoltál már arra, hogy a hagyományos betéteket mosható verzióra cseréld?

Ez nem különlegesség ma már, hiszen napjainkban hazánkban is egyre szélesebb választékban elérhetőek a mosható betét márkák.

Segítségükkel környezettudatos és takarékos módon oldható meg a menstruációs folyadék felfogása. A speciális alapanyagnak köszönhetően hosszú órákon át biztos a szivárgásmentesség, és kiválóan tisztítható is a betét anyaga.

A gyártók kifejezetten olyan eszközt hoztak létre, amely a megfelelő tisztítás mellett tökéletesen higiénikusan áll minden vérzés alkalmával rendelkezésre. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hasonló korszerű megoldásokkal szemben sokaknak vannak még ellenérzéseik, de miként az intimkehely, úgy a mosható betét is mind többeket győz meg.

A női lét természetes velejárója a menstruáció, amely során egy nő élete folyamán rengeteg betétet, tampont elhasznál. Ez a mennyiség aktívan hozzájárul a környezetszennyezéshez, ráadásul akár éves szinten számolva is, nem olcsó mulatság.

Nem véletlen választják mind többen a többször használatos megoldásokat, melyek esetében a higiénia hiányától sem kell tartani. A korszerű alapanyagok és kialakítás az intimtölcsér esetén éppen úgy kiváló minőséget képviselnek, mint a mosható betét kapcsán. Nőként mindenképpen megfontolást érdemel, hogy milyen megoldást válasszunk a havonta néhány napra visszatérő menstruáció idején. Ezen nem csak a kényelem múlhat, hanem a kiadások is.

Mégis tény, hogy a legtöbben még mindig a kényelmet keresik a mindennapokban, és ez nincsen másként a havi vérzés idején sem. A mosható betét és az intimkehely azt a megbízhatóságot nyújtják, amelyet a nők elvárnak akkor, amikor görcsökkel és fájdalommal küzdenek.

A mosható betét is megrendelhető az online vásárlás előnyeit kihasználva.

Érdemes egy próbát tenned, és olyan eszközöket is megtapasztalni, melyeknek napjainkban igencsak jelentős létjogosultsága van.

A mosható betét különféle méretekben kapható, így mindenki megtalálhatja a vérzés erősségének és egyéni igényeinek megfelelő darabokat.

2018-11-06T09:57:54+00:00 2018. november 6.|Categories: Felvilágosítás|Tags: |