Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Miért szükséges a hüvely pH helyreállítása?
  • minni hölgykehely intimkehely hölgy

Az intim területek egészsége a nők esetében számos tényező függvényében alakul. Hatással van arra az általános egészségi állapot, a mindennapi higiénia, de például a viselt fehérneműk és a szedett gyógyszerek is befolyásolják a pH-értéket.

A hüvely pH helyreállítása legtöbbször mégis egy-egy antibiotikumos kúra után válik szükségessé. Nem véletlen, hogy ezek a gyógyszerek egyre kevésbé népszerűek, mégis tény, hogy vannak alkalmak, amikor nélkülözhetetlen szedésük.

Sajnos gyakran még a probiotikumok szedése is kevésnek bizonyul, és a kúra végén gombás fertőzések alakulhatnak ki. Ennek oka korántsem a kellő higiénia hiánya, sokkal inkább a hüvelyi pH felborulása. Az érzékeny egyensúlyt egyébként a rosszul megválasztott szappanok, habfürdők is megzavarhatják.

Nem lehet tehát elégszer hangsúlyozni, hogy az intim területek tisztítására mindenképpen intim mosakodó szert használjunk.

A hüvely pH helyreállítása is megoldható ilyen módon!

minni inimkehely upsell betadine

Ma már többféle gombásodás elleni készítményt is kaphatsz a gyógyszertárakban, akár recept nélkül is.

A menstruáció idején is fontos a megfelelő intim higiénia, melynek érdekében például az intimkehely használatával sokat tehetsz. A napi tisztálkodás során pedig az intim szappanok és folyékony tisztálkodó szerek javasoltak.

Amennyiben a hüvely pH helyreállítása nem oldható meg otthon, és viszkető, égő érzéssel társul egy-egy antibiotikumos kúra, akkor mindenképpen célszerű szakembert felkeresni, aki a megfelelő kúpokat és gyógyszereket írja majd fel a gyógyulás érdekében.

2018-11-06T10:23:45+00:00 2018. november 6.|Categories: Felvilágosítás|Tags: |