Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Menstruációs tölcsér: biztonság és kényelem egyben.

Eszedbe jutott már, hogy lecseréld a klasszikus tamponokat valami korszerűbb és takarékosabb megoldásra? Gondoltál már arra, hogy a menstruációs tölcsér lehet az ideális számodra?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ma már egyre többen érdeklődnek az intimtölcsér iránt!

Tudtad, hogy akár tíz éven át használható?!?

Nem csak a környezetvédelmi és a takarékossági szempontok szólnak azonban mellette, hanem a kényelem is.

A tamponokat és a betéteket sokan éppen kényelmetlenségük és a gyakori cserélés szüksége miatt nem szeretik. A menstruációs tölcsér messze túlteljesíti ezeket ilyen téren is, hiszen akár 10-12 órán keresztül is használhatóak. Az eszköz felfogja a menstruációs folyadékot, és tökéletesen alkalmazkodik a női test adottságaihoz. Szivárgásra garantáltan nem kell számítani, így sportolás mellé is maximálisa biztonsággal használható az eszköz.

S hogy miként lehetséges ez?

Az egyszerűen felhelyezhető menstruációs tölcsér mintegy vákuumot képez a hüvelyben, így a benne levő folyadék is teljesen el lesz zárva a levegőtől.

Mi ennek az egyik nagy előnye?

A szagmentesség. Tampon vagy egyéb eszköz használatával sajnos kellemetlen szagok tapasztalhatóak, ami ellen nem sokat lehet tenni. A menstruációs tölcsér azonban teljes szagmentességet biztosít. Felmerülhet benned a kérdés, hogy mégis hogyan fogod tudni cserélni és tisztítani az eszközt akkor, ha nem otthon vagy.

Mivel legalább 10-12 órán keresztül gond nélkül használhatod azt, így legyen bármilyen elfoglaltságod is, már biztosan olyan mellékhelyiségbe érsz, ahol ezt gond nélkül elvégezheted. Az intimkehely néven is ismert megoldásnak köszönhetően sokat spórolhatsz, hiszen elfelejtheted a havi tamponvásárlást.

Saját megnyugtatásodra használhatsz mellé tisztasági betétet, de a tapasztalatok a hatékonyság és a biztonság terén kitűnőek.

Felejtsd el az óránkénti mellékhelyiség látogatást és a folyamatos tamponcserét, s válassz helyettük korszerű, környezetkímélő megoldást! Az intimkehely akár online is megrendelhető, a kívánt méretben.

2018-11-06T09:52:02+00:00 2018. november 6.|Categories: menstruációs tölcsér|Tags: |