Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Intimtölcsér a maximális kényelem jegyében
  • mosható betét

Hallottál már az intimtölcsér kínálta előnyökről?

A legnagyobb videómegosztó portálon kattintgatva számos olyan vloggerrel találkozhatunk, akik maximálisan elégedettek a menstruációs eszközzel, és tapasztalataikat, tanácsaikat igyekeznek megosztani követőikkel.

Egyre kevésbé számít a téma tabunak, és a nőiesség megéléséhez szervesen hozzátartozó menstruáció kényelmesebbé tétele gyakran érintett terület manapság.

Az intimtölcsér már nem számít újdonságnak és hazánkban is egyre többen teszik le mellette a voksot. A tampon kiváltására szolgáló eszközt akár 10-12 órán keresztül sem kell cserélni, mégis maximálisan szivárgásmentesen szolgálja a menstruációs folyadék felfogását.

Minek köszönhető ez a fajta praktikum?

Az intimtölcsér egyszerűen felhelyezhető, és az azonnal illeszkedik a női test vonalához. A légmentes záródás lehetővé teszi, hogy a vér ne jusson ki, majd csak a csere alkalmával. A levegőtől való elzártságnak hála abban is biztos lehetsz, hogy nem kell kellemetlen szagokkal szembesülnöd. Ennek oka nem más, mint az, hogy az intimtölcsér által felfogott folyadék nem kezd bomlani, és így a kellemetlen szagok is elkerülhetőek.

Bár a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan ódzkodnak az intimtölcsér használatától, de amint kipróbálják azt, megváltozik véleményük róla. Az eszköz tíz éven át is gond nélkül használható, természetesen ügyelve két használat között a higiéniára.

Ha belegondolsz, ez nem csak takarékossági, hanem környezetvédelmi szempontok miatt is igen hasznos. A prémium kategóriás termék akkor is biztonsággal használható, ha aktív mindennapokat élsz, és azoknak szerves részét képezi a testmozgás is.

Míg tamponnal sokan tartanak az átázástól edzés vagy úszás során, addig a korszerű és szivárgásmentes intimtölcsér megbízhatóan áll rendelkezésre. Felejtsd el az állandó mosdóba rohangászást és a félelmet az átázástól!

Az intimkehely néven is ismert eszköz remek választásnak bizonyul akkor, ha nem vagy elégedett a tampon nyújtotta lehetőségekkel, és valami kényelmesebbet, praktikusabbat szeretnél használni a havi menstruációk alkalmával.

2018-11-06T09:46:06+00:00 2018. november 6.|Categories: intimtölcsér|Tags: |