Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Hüvely tölcsér, amiben megbízhatsz
  • hüvely tölcsér, minni hölgykehely intimtolcser 2. intimtölcsér

A menstruáció időszaka sok nő számára görcsökkel, fájdalmakkal és rossz közérzettel társul. Ehhez jön még hozzá az a kellemetlenség is, hogy gyakran kell a mellékhelyiséget látogatni.

Még ha megfelelően sikerül megválasztani a tampon méretét, akkor sem bír az ki két-három óránál többet. A területen egyedülálló jellemzőkkel jelent meg a piacon a hüvely tölcsér, amelyet akár tizenkét órán keresztül is gond nélkül használhatsz.

Mi is ez az eszköz tulajdonképpen?

Ahogyan nevében is benne van, egy rugalmas tölcsér, amit a hüvelybe lehet felhelyezni a menstruációs folyadék összegyűjtésének céljából. Az eltávolítás után kiönthető az belőle, és a megfelelő tisztítást követően újra és újra felhasználható. Nem csak takarékossága és környezettudatossága szól azonban a megoldás mellett, hanem a minden más eszköznél nagyobb kényelem is.

Nyugodtan használhatod sportoláshoz, úszáshoz, nem kell szivárgástól tartanod. A hüvely tölcsér felveszi a hüvely formáját, tökéletesen passzol ahhoz, és nem mozdul el a helyéről. Ma már hazánkban is egyre többen teszik le mellette a voksot, hiszen alig létezik kényelmesebb és biztonságosabb megoldás nála.

Az intimkehely néven is ismert eszköz a szagok ellen is védelmet biztosít, ami valljuk be, sokunk számára okoz problémát a menstruáció idején.

Az online is elérhető menstruációs eszköz akár tíz éven át használható, nem veszít minőségéből, és az orvosi szilikon alapanyag maximális megbízhatóságot, természetességet kínál viselője számára.

Tegyél egy próbát az intimtölcsérrel, és ismerd meg az általa nyújtott előnyöket!

2018-11-06T10:29:14+00:00 2018. november 6.|Categories: hüvely tölcsér|Tags: |