Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Valóban szükséges a hüvely fertőtlenítés?
  • minni hölgykehely - intimkehely, nőgyógyászok ajánlásával

A női intim higiénia mindig is nagy érdeklődésre tartott számot. Nem csak a hálószobában fontos, hogy odafigyeljünk erre, hanem a hétköznapokban, vagy például menstruáció idején is.

A drogériákban, szaküzletekben és webáruházakban sokféle készítményt találhatunk a témával kapcsolatban, és mindenkinek megvannak a maga kedvencei.

Azt azonban érdemes tudni, hogy a hüvely fertőtlenítés a szó szoros értelmében nem szükséges, hiszen a szervezet öntisztító folyamatai lévén ezt ellátja magától. Természetesen a külső területek fokozott odafigyelést igényelnek már csak az egészséges pH-érték megőrzésének apropóján is.

Az intim szappanok és mosdószerek segítségével gondoskodhatsz a megfelelő védelemről és a kellemes illatokról is.

A hüvely fertőtlenítés a menstruáció idején különösen gyakran szóba kerül.

Ezért leginkább a kellemetlen szagok tehetőek felelőssé, amelyek a tampon-és a betéthasználattal együtt járnak.

Ma már olyan korszerű megoldás is létezik a menstruációs eszközök piacán, mely teljes szagmentességet biztosít. Nem más ez, mint az intimkehely, amely kényelmesen, biztonságosan használható és akár 12 órán keresztül sem kell kicserélni azt.

Mivel teljesen elzárja a menstruációs folyadékot a levegőtől, így a szagok ellen is maximális védelmet biztosít.

A hüvely fertőtlenítés pedig olyan terület, melynek kapcsán elsősorban a kiváló minőségű intim tisztálkodószerek bizonyulnak jó választásnak.

A mindennapi tisztálkodás során helyezz hangsúlyt az intim részek higiéniájára is, lehetőleg minél természetesebb alapanyagból készült készítmények segítségével.

2018-11-06T10:12:29+00:00 2018. november 6.|Categories: Felvilágosítás|Tags: |