Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Használati útmutató: ha intimkehelyre váltanál
  • intimtölcsér benyomós hajtogatási módszer

A menstruáció során használatos eszközök minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek napjainkban.

A klasszikus betéteken és tamponokon túl az intimkehely is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem más ez, mint egy orvosi szilikonból készült kehely, amit egyszerű felhelyezni a hüvelybe.

Maximálisan illeszkedik annak méretéhez és formájához, és akár tizenkét órán keresztül védelmet biztosít a szivárgások ellen. Ha elsőként látsz intimkelyhet, akkor jól jöhet a használati útmutató, amelynek segítségével megtanulhatod könnyen használni az eszközt.

Egyébként, ha tampont már biztonsággal használsz, akkor garantáltan nem okoz majd gondot a menstruációs kehely használata sem. Az eszközben az a legjobb, hogy tíz éven át is használhatod, és elfelejtheted a tamponvásárlás költségeit. Amennyiben korábban a kellemetlen szagok is zavartak a havi vérzés idején, ennek is búcsút mondhatsz.

Hogyan járul hozzá a szagmentességhez az intimkehely?

A korszerű eszköz felfogja a menstruációs folyadékot, és azt az eltávolításig teljesen légmentesen elzárja a testben, vagyis nem indulnak el abban a bomlási folyamatok. A használati útmutató segítségével megismerheted az eszköz tisztításának módját is, amelynek hála maximális higiénia mellett vetheted majd azt be a következő menstruáció idején.

A használati útmutató nem csak a megvásárolt termék mellé érhető el, hanem online is hasznos információkhoz juthatsz a korszerű nőgyógyászati megoldásról.

Ismerd meg azt az eszközt, amely már itthon és külföldön is egyre több nőt meggyőzött!

2018-11-06T10:08:21+00:00 2018. november 6.|Categories: használati útmutató|Tags: |