Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Mire jó az intimkehely?
  • minni hölgykehely, intimkehely boldog hölgy

A menstruáció időszaka sokak számára egyet jelent a görcsökkel és a folyamatos fájdalomcsillapító szedéssel. Mindezek mellé még ott van az a jól ismert kényelmetlenség érzés, ami a betétek és bizony sokszor a tampon használatával jár együtt.

Manapság azonban létezik már ezeknél korszerűbb megoldás is, amely ráadásul számos előnnyel bír.

Az intimkehely már hazánkban is elérhető, és mind többen nyitnak irányába.

Segítségével úgy gyűjthető össze a menstruációs folyadék, hogy akár 12 óránként is elegendő cserélni az eszközt. A praktikum maximális megbízhatósággal társul, így garantáltan nem kell szivárgásra számítanod.

Tökéletes választásnak bizonyul sportoláshoz vagy akár úszáshoz is, ami igen meggyőző sokak számára. Egy-egy intenzívebb edzés után tampon használatával ugyanis azonnal a toalettre vezethet az utad, hogy a kellemetlen szagokról már ne is szóljunk. Az intimkehely tökéletesen illeszkedik a női testhez, és a szivárgásmentességet ennek is köszönhetjük. Akár tamponhasználat során is előfordulhat, hogy kellemetlen szagok jelennek meg.

Ez az intimkehely viselésével kiküszöbölhető, hiszen az abban összegyűlt menstruációs folyadék nem érintkezik a levegővel, így nem indulnak be a bomlási folyamatok. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben az intimkehely cseréje miatt tartanak annak használatától. Mivel azonban 10-12 órát minden gond nélkül kibír az eszköz, így mire cserére kerül sor, már rendszerint az otthon kényelmében teheted ezt meg.

Kiforrázva gondoskodhatsz a maximális higiéniáról két menstruáció között. Praktikus tárolóeszköz gondoskodik arról, hogy az intimkehely ízlésesen tárolható, vagy akár magaddal vihető legyen. Az eszköz remek választás azok részéről, akik kényelmes, és takarékos megoldást szeretnének találni a menstruáció idejére.

A környezetvédelmi szempontok sem elhanyagolhatóak, ugyanis egy nő élete során megszámlálhatatlanul sok tampont használ fel, ami a szemétmennyiséget illetően nem előnyös. Próbáld ki az intimkehely előnyeit, és a jövőben nem is akarsz majd mást használni!

2018-11-06T09:41:42+00:00 2018. november 6.|Categories: Felvilágosítás|Tags: |