Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Hogyan lehetséges a strandolás menstruáció alatt?
  • minni hölgykehely intimkehely - úszás

A nyári hónapok a felhőtlen szórakozásról és az élményekkel teli kikapcsolódásról szólnak, éppen ezért nem szabad hagynod, hogy a menstruációs ciklus beárnyékolja az évnek ezt a gyönyörű időszakát.

Ha már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy milyen módon oldható meg a strandolás menstruáció alatt, akkor az intim kehely használata kiváló megoldást nyújthat a számodra.

A ciklus ideje alatt a nők döntő többsége inkább lemond a fürdőzés örömeiről és nagy ívben elkerüli a strand területét, pedig ennek nem feltétlenül kellene így lennie. Teljes mértékben érthető, ha úgy érzed, hogy a betét vagy a tampon használata nem teszi lehetővé a gondtalan strandolást, hiszen fennáll a veszélye annak, hogy a nedvszívó termékek nem maradnak láthatatlanok.

A kiváló tulajdonságainak köszönhetően az intim kehely megoldást kínál arra, hogy a strandolás menstruáció alatt is zökkenőmentesen valósuljon meg. Ha eddig te is abból az okból kifolyólag maradtál otthon, mert aggódtál az miatt, hogy az intenzív vérzés foltot üt a fürdőruhádon és mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy a menstruációs ciklusod kellős közepén vagy, akkor itt az ideje, hogy a tampont lecseréld az intim kehelyre.

Ha így teszel, akkor garantáltan kivitelezhetővé válik a strandolás menstruáció alatt és az egyéb tevékenységeket is biztonságban végezheted. Bátran mehetsz kirándulni, úszni vagy biciklizni, de a rendszeres edzéseidet sem kell napokig szüneteltetned, hiszen az intim kehely dinamikus mozgás esetén sem mozdul el a helyéről és így nem ad lehetőséget a szivárgásnak.

2018-10-04T05:22:39+00:00 2018. október 14.|Categories: Felvilágosítás|Tags: , |