Írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk|info@minniholgykehely.hu
//Hogyan válaszd ki az első hölgykehelyt?
  • Minni Hölgykehely, intimtölcsér - Alap csomag

Manapság már sokféle intimtölcsért leemelhetsz a boltok polcairól, amik nem csak árkialakításukban vagy formai kivitelezésükben térnek el egymástól, hanem a keménységükben és a magasságukban is.

A megdöbbentően széles választék lehetővé teszi a tökéletes hölgykehely kiválasztását, ami személyre szabott segítséget nyújt számodra a menstruációs folyadék összegyűjtésében. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a kínálatot nézegetve nyomasztó tanácstalanság legyen úrrá rajtad, akkor érdemes néhány szempontot figyelembe venned.

Lássunk néhány példát a hölgykehely kiválasztásáról!

Ami a konkrét méretezést illeti, a tapasztalatok azt mutatják, hogy az S és az L jelzéssel ellátott modellek maximálisan kielégíti a hölgykehely szemben támasztott igényeket.

Az S méretet akkor érdemes választanod, ha 35 évnél fiatalabb vagy és még nem estél át szülésen, hiszen ebben az esetben garantáltan nem fog elmozdulni vagy szivárogni a kisebb tölcsér. Az L méret akkor ideális választás, ha elmúltál 35 éves, átestél már szülésen vagy aktív szexuális életet élsz a mindennapokban.

A nők döntő többsége jellemzően a nagyobb kialakítású hölgykehely megvásárlása mellett teszi le a voksát. Természetesen rád van bízva, hogy a saját belátásod szerint te melyiket szeretnéd használni.

Ahhoz, hogy az életkorodnak és a testi felépítésednek megfelelő intimtölcsér kerüljön a birtokodba, azt is érdemes kitapasztalnod, hogy milyen erősségű a menstruációs időszakban jelentkező vérzés.Ez nagyon változó lehet, de általánosságban elmondható, hogy a nők többsége az első néhány napban tapasztal erősebb intenzitású váladékozást. Később majd a ciklus előrehaladásával folyamatosan mérséklődik a testből távozó folyadék mennyisége.

Ezt figyelembe véve egy nagyobb és egy kisebb kapacitású hölgykehely beszerzésére is igent mondhatsz, hiszen ebben az esetben mindig azt tudod használni, amelyiket a leginkább praktikusnak és kényelmesnek találod.

Amennyiben sikerül rátalálnod a tökéletes méretű intimtölcsérre, akkor szinte nem is fogod érezni jelenlétét, hiszen tökéletesen illeszkedik a hüvely falához és mozgás hatására sem mozdul el a helyéről.

2018-10-04T05:23:25+00:00 2018. szeptember 30.|Categories: Felvilágosítás|Tags: , |